Exact Online trainingen

Exact Online trainingen

Rodricon is gespecialiseerd in het geven van trainingen in de verschillende modules van Exact Online. Wij onderkennen het feit dat een goede training de basis is van een succesvolle en plezierige werkervaring met Exact Online. Met de juiste training, leert u wat de verschillende mogelijkheden zijn en hoe u ze het beste en makkelijkste kunt gebruiken.

Een standaard training is een goede basis, maar natuurlijk in veel gevallen te algemeen. Wij bieden, naast standaard trainingen, dan ook klantspecifieke trainingen aan waarin we die zaken en modules opnemen die voor u het meest interessant zijn. Zo wordt u effectief getraind.

Om goed te werken met de financieel gerelateerde modules van Exact Online biedt Rodricon ook Administratieve boekhoud trainingen aan. Met de Administratieve boekhoud training begrijpt u wat voor boekingen u invoert en wat voor effect dit heeft. Uit ervaring is gebleken dat veel cliënten niet voldoende weten wat de consequenties zijn als ze financiële boekingen invoeren. Met een interactieve training kunt u op een snelle wijze basis boekhoud kennis opdoen en vervolgens kunt u deze direct in uw administratie toepassen.